logo

 

Nu op uw radio

Luister online

Weer

 

Agenda


Weekend- en weekkalender

yes  Raadpleeg HIER de socio-culturele activiteiten van deze week.


Prikbord

Onze selectie van toegestuurde flyers en uit-tips. Wil je met uw vereniging ook op deze pagina staan, neem via deze link contact met ons op.

 

 

Nieuwe productie toneelvereniging KVT Diest

Tussen 20 april en 12 mei zet het KVT een sprankelende Franse komedie op de scène in een regie van Roel Vanderstukken. In ‘Schoonzusjes’ organiseren drie broers een etentje. Maar geen deur is breed genoeg om hun respectieve partner samen door te laten. En dan duikt er onverwacht nog een dame op. Jong, knap en vrij… Hoe het afloopt, kom je aan de weet door te reserveren via www.kvt.be.

 

 

Gala Soirié in Halen

 

Na het succes van vorig jaar organiseert de seniorenraad van Halen op 28 april opnieuw een gala soirée in GC De Rietbron. Het gaat om een stijlvolle dansavond zoals vroeger, waarbij grootvader en grootmoeder zich nog opkleedden om uit te gaan. Daarom is er een dresscode: een cocktail dress voor de dames en een pak met das (suit & tie) voor de heren.

De avond begint om 20 uur, kaarten kosten 7 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa. De kaarten zijn te bestellen bij de leden van de seniorenraad (of bij LDC De Klapstoel 013/46 03 78, Luc V. 0477/41 30 31 of Luc K. 0474/27 49 54)


 

Tentoonstelling Anne Frank in Tienen

 

 

Het Kant- en Textielcentrum en Kant in Vlaanderen vzw nodigen u graag uit voor de opening van de tenteoonstelling 'Kies .. keurig' 

erfgoed dag op 22 april. Maar de tentoonstelling loopt nog tot 6 mei 2018. In het Begijnhof van Diest.

 

 

 

Jazzisfaction Big Band nodigt Fay Claasen (NL) uit voor concert op 25 mei 2018 in Den Egger